Bahri Hacıahmetoğlu İlkokulu

Vizyon: Geleceğin dünyasına şekil verecek, huzurun ve güvenin teminatı bir dünya insanı yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin bireysel niteliklerini dikkate alarak bilgili, becerikli ve öz güvenli olmalarını, milli ve ahlaki değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresityle barışık, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilen bireyler olmalarını sağlamak için varız.

Başarılar: 1) Okulumuz Ayaş´ta bir ilki başararak AB Comenius Projesini başlatmıştır. 2) 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında İkinci kez Beyaz Bayrak aldık. 3) 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında Mavi Gök Yeşil Yaprak Projesini Ayaş´ta kazanan ilk okul olduk. 4) 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırlamış olduğu erasmus projesine okulumuz öğretmenleri de katılmıştır. 5) 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında yine "Beyaz Bayrak" almaya hak kazandık.

Isınma: Doğal Gaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Seramik Atölyesi Drama Atölyesi Stratejik Düşünme Becerileri ve Zeka Oyunları Atölyesi

WEB - https://bahrihaciahmetoglu.meb.k12.tr

Adres - Hacı Recep Mah.Fatih Sultan Mehmet Cad. No 6 AYAŞ / ANKARA